Automatisointi

Automatisointi

IT Prosessien Automaatio – Jotain mitä jokaisen pitäisi tietää.

IT Process Automation (ITPA) /Run Book Automation (RBA) tarkoittaa järjestelmiin ja verkkoihin liittyvien prosessien automatisointia, jotka käyttävät hyväkseen sovellus, tietokanta ja rauta-tason elementtejä.

Konesalien ja verkonhallinta keskuksien (Network Operation Centers = NOC) käyttämä ITPA tavoitteena on tuottaa tehokkaampia IT operaatioita, tehostaa IT palveluiden provisiointia ja pienentää katkoksia (Mean Time To Repair (MTTR)).

ITPA autaa myös optimoimaan pilvi ja virtualisoitujen alustojen tuotantoa ja hallintaa.

HP Operations Orchestration

HP Operations Orchestration auttaa IT organisaation suorittaa prosesseja nopeammin, johdonmukaisemmin ja laadukkaammin samalla, kun virheiden määrä pienenee ja katkokset vähenevät. Tähän päästään:
-    Automatisoimalla luokiteltuja virheitä ja kokoelmia diagnostiikka informaatiota ja suorittamalla huoltotoimenpiteitä tämän informaation pohjalta
-    Mahdollistaa organisaation suunnitella, standardoida ja automatisoida yleisiä matalan tason ylläpitotoimenpiteitä
-    Orkestroida korkean tason prosesseja läpi järjestelmien ja organisaatioyksiköiden

Mikäli olet kiinnostunut kiinnostunut kuulemaan lisää, kuinka Teidän organisaationne voisi hyödyntää IT prosessien automatisointia ottakaa yhteyttä. Järjestämme demon ja esitelemme tarkemmin ratkaisun mahdollisuuksia!

Wakaru Logo

WAKARU OY

Kornetintie 3
00380 HELSINKI
Itsenäisyydenkatu 11
33500 TAMPERE
Vaihde
+358 (0)207 413 330
Sähköposti
info(at)wakaru.fi
Y-tunnus 1925869-3
Kotipaikka Helsinki