HP Virtual User Generator (Vugen)

HP Virtual User Generator (Vugen)


Kuinka Vuser skripti luodaan?

Kun ympäristöä testataan tai monitoroidaan, on tärkeää emuloida oikeaa loppukäyttäjää järjestelmässä. HP testaustyökalut emuloi ympäristöä, jossa loppukäyttäjät työskentelevät tai yhdistyvät työskennelläkseen.

HP Virtual User Generator, VuGen, on HP:n työkalu, jolla luodaan Virtual user (Vuser) skriptejä. VuGenilla on mahdollista luoda Vuser skripti nauhoittamalla loppukäyttäjän prosessi. Skriptit emuloivat oikeita tilanteita ja käyttötapauksia.

VuGenilla luotuja skriptejä voidaan käyttää myös muissa alustoissa, kuten HP LoadRunner, HP Performance Center, ja HP Business Availability Center (HP Business Service Management, eli HP BSM).

VuGen tallentaa Vuser skriptit, mutta myös ajaa niitä. Ajamalla skriptejä VuGenista helpottaa vianselvitystä. VuGenissa skriptin ajaminen emuloi miten Vuser skripti osana eism. laajempaa kuormitustestausta.

Kun Vuser skripti nauhoitetaan VuGen luo lukuisia funktioita, jotka määrittelevät mitä tehtäviä suoritetaan nauhoituksen aikana. VuGen syöttää nämä funktiot VuGen editoriin, jotka koostavat Vuser skriptin.

VuGen nauhoittaa Vuser skriptejä vain Windows ympäristössä, mutta niitä voidaan ajaa Windows ja Linux ympäristöissä.


Katso tästä videlinkki kuinka helposti HP TruClient protokolla toimii: HP TruClient Technology

Wakaru Logo

WAKARU OY

Kornetintie 3
00380 HELSINKI
Itsenäisyydenkatu 11
33500 TAMPERE
Vaihde
+358 (0)207 413 330
Sähköposti
info(at)wakaru.fi
Y-tunnus 1925869-3
Kotipaikka Helsinki